Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky a slevy do e-mailu

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách, akcích a slevách.

----------------------------

Poradím vám s výběrem

Eva

Eva Šimková
Bella Boutique
e-shop a prodejna

+420 774 019 146

(Po - Pá: 9:00 - 17:00 hod)

info@bellaboutique.cz

----------------------------

Inspirujte se!
Sledujte nás na sítích



Instagram

----------------------------

Ověřeno zákazníky

Eva

Zákazníci nás rádi doporučují.

Moc vám děkujeme!

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Evě Šimkové, se sídlem Zarazická 321, 698 01 Veselí nad Moravou, IČ 870 97 028, zapsaná u Městkého úřadu ve Veselí nad Moravou (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Bella Boutique - obchod s dámským oblečením

Vybíráme zboží z kvalitních materiálů a precizního zpracování, především od evropských a českých producentů. Nejvyšší důraz klademe na vaši spokojenost.

V případě, že Vám zakoupené zboží nebude vyhovovat, postaráme se o bezproblémovou výměnu či vrácení. Seznamte se s našimi šaty osobně a navštivte naši kamennou prodejnu.

Pište, volejte, sledujte nás na sociálních sítích - Těšíme se na vás.

Eva Šimková

Eva Šimková
Provozovatelka prodejny a e-shopu Bella Boutique

 

Bella Butique
Proč my?
 
Proč my?
 
Proč my?
 
Proč my?

 

 
 
 

 

Kontakty

Poradíme vám s výběrem

+420 774 019 146 (Po - Pá: 9:00 - 17:00 hod)

 

Navštivte naši prodejnu

kamenná prodejna

Bella Boutique
Zámecká 7 (Bartolomějské náměstí)
698 01 Veselí nad Moravou

 

více informací

 
Copyright © 2016 - 2018 Bella Boutique • Na UX & Web Design je tu Lukáš Dubina
OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

 

 

 

 

 

Platební metody

Možnosti plateb

 

 

 

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz