Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

----------------------------

Poradím vám s výběrem

Eva

Eva Šimková
Bella Boutique
e-shop a prodejna

+420 774 019 146 (Po - Pá: 9:00 - 17:00 hod) info@bellaboutique.cz

----------------------------

Inspirujte se!
Sledujte nás na sítích



Instagram

----------------------------

Ověřeno zákazníky

Eva

Zákazníci nás rádi doporučují.

Moc vám děkujeme!

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 490 Kč (18,62 EUR)
skladem
naše cena 599 Kč (22,76 EUR)
skladem
naše cena 1 540 Kč (58,52 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 470 Kč (17,86 EUR)
skladem
naše cena 399 Kč (15,16 EUR)
skladem
naše cena 2 599 Kč (98,76 EUR)
skladem
 

Hodnocení zákazníků
Poděkování

Děkujeme všem zákazníkům za zaslaná hodnocení. Pomáhají dále zlepšovat naše služby pro vás.

Reference

Hodnocení z facebooku

Heureka hodnocení
 

Přidáno: 11.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Neseděla velikost, zboží jsem vrátila-zcela bez problémů, peníze mi poslali na účet
P

 

Přidáno: 16.09.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Neuvěřitelně rychlé zaslání objednávky
Nádherné kvalitní šaty

 

Přidáno: 06.09.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Bezvadka komunikace s pí.majitelkou. Zboží dorazilo do druhého dne. Šaty opravdu krásné, kvalitní. Bohižel jsem je po vyzkoušení dcerou, musela poslat zpět. Dcera je vysoká a šaty ji na délku neseděly. Byly ji krátké:-(.
Obchod všem doporučuji.
Ivana K.

 

 

Přidáno: 25.08.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Veľmi dobrá komunikácia, kvalitný tovar. Určite doporučujem

 

 

Přidáno: 31.07.2019

Ověřený zákazník

Rychlé jednání, přehledný eshop, kvalitní zboží.

 

 

Přidáno: 29.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Šaty mi přišly ze dne na den a jsou prostě úžasné! :)

 

Přidáno: 18.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nakupovala jsem zde poprvé a vše bylo vyřízeno velice rychle a bez problémů. Chválím

 

 

Přidáno: 09.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

všechno v nejlepším pořádku

 

Přidáno: 06.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

šaty, ktoré som si objednala mi boli dodané do dvoch dní, super komunikácia s obchodom aj po tom, čo som bohužiaľ musela šaty vrátiť, kvôli tomu, že mi nesedeli.

 

 

Přidáno: 14.06.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velká spokojenost, paní je ochotná, vstřícná

 

Přidáno: 26.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Pekný kvalitný materiál, produkt zodpovedal fotografii

 

 

Přidáno: 11.03.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita komunikace

Šaty jsou stejné jako na obrázku, jen mi látka nepřipadá úplně bavlna, ale celkově jsem s kvalitou spokojena tak na 80 %

 

 

Přidáno: 07.03.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Komunikace, vstřícné jednání, rychlé vrácení peněz, přehledný web

 

Přidáno: 18.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

rychlé dodání, krásné šaty, bohužel mi nepadla velikost....do dvou dnů mi obchod vrátil peníze na účet...
....velká spokojenost...

 

 

Přidáno: 04.02.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

vstřícnost a rychlost dodání