Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KAMENNÝ OBCHOD

Kamennou prodejnu najdete ve Veselí nad Moravou na ulici Zámecká 7, kde si můžete zboží osobně vyzkoušet. Otevírací doba je Po-Pá 9:00-12:00 a 13:00-17:00, So 9:00-11:00. Parkování přímo před prodejnou. První hodina parkování zdarma. PO DOBU LETNÍCH PRÁZDNIN JE PRODEJNA V SOBOTU ZAVŘENA.

 

DOPRAVA ZDARMA

 Při objednávce nad 1500 Kč vám nebudeme účtovat poštovné a to ani na Slovensko.

 

ZASÍLÁME NA SLOVENSKO

Na Slovensko zasíláme již za 147 Kč, při objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma. 

 

ZBOŽÍ SKLADEM

Všechno zboží na e-shopu máme skladem. Zboží expedujeme každý pracovní den.

 

 

IN TIME

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 999 Kč (39 EUR)
skladem
naše cena 399 Kč (16 EUR)
skladem
naše cena 399 Kč (16 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 899 Kč (35 EUR)
skladem
naše cena 619 Kč (24 EUR)
skladem
naše cena 2 499 Kč (97 EUR)
skladem

KONTAKTY

Bella Boutique, Eva Šimková
prodejna: Zámecká 7, 698 01 Veselí nad Moravou
tel: 774019146
napište nám
IČ: 870 97 028
DIČ: CZ8252224255
 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Evě Šimkové, se sídlem Zarazická 321, 698 01 Veselí nad Moravou, IČ 870 97 028, zapsaná u Městského úřadu ve Veselí nad Moravou (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů