Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky a slevy do e-mailu

Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách, akcích a slevách.

----------------------------

Poradím vám s výběrem

Eva

Eva Šimková
Bella Boutique
e-shop a prodejna

+420 774 019 146

(Po - Pá: 9:00-11:30 - 14:30-17:00 hod)

info@bellaboutique.cz

----------------------------

Inspirujte se!
Sledujte nás na sítích



Instagram

----------------------------

Ověřeno zákazníky

Eva

Zákazníci nás rádi doporučují.

Moc vám děkujeme!

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Evě Šimkové, se sídlem Zarazická 321, 698 01 Veselí nad Moravou, IČ 870 97 028, zapsaná u Městského úřadu ve Veselí nad Moravou (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Bella Boutique - obchod s dámským oblečením

Vybíráme zboží z kvalitních materiálů a precizního zpracování, především od evropských a českých producentů. Nejvyšší důraz klademe na vaši spokojenost.

V případě, že Vám zakoupené zboží nebude vyhovovat, postaráme se o bezproblémovou výměnu či vrácení. Seznamte se s našimi šaty osobně a navštivte naši kamennou prodejnu.

Pište, volejte, sledujte nás na sociálních sítích - Těšíme se na vás.

Eva Šimková

Eva Šimková
Provozovatelka prodejny a e-shopu Bella Boutique

 

Bella Butique
Proč my?
 
Proč my?
 
Proč my?
 
Proč my?

 

 
 
 

 

Kontakty

Poradíme vám s výběrem

+420 774 019 146 (Po - Pá: 9:00-11:30 - 14:30-17:00 hod)

 

Navštivte naši prodejnu

kamenná prodejna

Bella Boutique
Zámecká 7 (Bartolomějské náměstí)
698 01 Veselí nad Moravou

 

více informací

 
Copyright © 2016 - 2018 Bella Boutique • Na UX & Web Design je tu Lukáš Dubina
OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

 

 

 

 

 

Platební metody

Možnosti plateb

 

 

 

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz